Soţul meu suferă de patima jocurilor de noroc

În urmă cu 4 ani am cunoscut la o peterecere un bărbat şi de atunci suntem în cuplu. După moartea părinţilor lui a căzut însă în viciul jocurilor de noroc, de care abuzează.

Mă îngrijorează enorm şi faptul că bea peste măsură, pentru că nu-l suport când îl văd astfel. Este greu de trăit cu el, foarte dur. Mi-a promis că se va lăsa de acest viciu care ne distruge total dar nu a reuşit, din păcate, deşi a încercat de multe ori, recunosc sincer. Ce să fac? Vă rog să mă ajutaţi. Puteţi să-l scăpaţi de nebunia asta teribilă ?

 

 

                                                           Karine, Las Vegas, SUA

Copyright Aurelia Ardeleanca

 

 

La deschiderea cărţilor de tarot pe fotografia lui am constatat că suferă de acest viciu distrugător, care a nenorocit multe familii. Dar pot să-l salvez. Sună-mă pentru detalii şi dacă poţi, vino cu el la unele din cabinetele mele.

 

 

                                                       Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 

 

 

Contact: 0723.924.535

 

(Visited 255 times, 1 visits today)

One Reply to “Soţul meu suferă de patima jocurilor de noroc”

  1. Wero

    Din anul 2009 lucrurile mi-au mers numai prost, atat in viata sentimentala cat si cu sanatatea…..Merg dintr-o operatie in alta….Oare vor lua sfarsit vreodata? Cat despre viata sentimentala , imi place cineva f mult dar el ma vede doar ca pe o prietena ? Oare va fii ceva intre noi ? Oare voi fii si eu fericita cândva?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *