Simt că nu am noroc în dragoste

Am 34 de ani, sunt divorţată de 5 ani, o femeie liberă, am trei copii, o viaţă independentă şi aspir la un bărbat serios, care să mă înţeleagă şi respecte.

Recent, am întâlnit un bărbat, de aceeaşi vârstă cu mine, divorţat şi el. Are o fată. Ne-am întâlnit de câteva ori şi ne simpatizăm. Dar nu vreau să-i fiu concubină, i-am spus de la început.

Doresc ceva cât se poate de serios şi de lungă durată. A fost de acord în principiu dar apoi s-a schimbat radical şi nu ştiu de ce. Acest om a devenit distant, nu mai crede în povestea noastră, în viitorul comun, în proiectele pe care le concepem.

Este de neînţeles, rece şi parcă nu m-ar mai vrea brusc. Ce l-a schimbat oare atât de mult? Altă femeie? Frica de responsabilităţi? Mă simt puţin în derivă. Simt că nu am noroc în dragoste, în viaţă în general. Ce să fac? Am farmece făcute?

 

 

                                                           Brianna, Houston, Texas, SUA

 

 

 

Copyright Aurelia Ardeleanca

 

 

Ai farmece foarte puternice făcute. Sună-mă pentru a şti cu ce să vii la mine la cabinet, dacă vei putea. Trebuie să-ţi fac un descântec şi să-ţi dau un talisman protector.

 

 

                                                                               Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 

 

 Contact: 0723.924.535

 

(Visited 547 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *