Prietenul meu mă refuză şi nu mă mai iubeşte

Prietenul meu mă refuză şi nu mă mai iubeşte sub nicio formă, ca şi cum aş fi blestemată. S-a încurcat de ceva vreme cu o prietenă de-a mea şi stă mai tot timpul la ea, pe mine m-a uitat. Plâng enorm şi mă simt abandonată.
Am nevoie de atenţia lui, de mai multă tandreţe şi de cuvinte calde şi sincere. Dar el, parcă este vrăjit şi are farmece. Oare, chiar este aşa? Această femeie neserioasă i-a făcut ceva, de el nu mai stă de vorbă cu mine? Nu ştiu ce să cred.

 

 

Svetlana, Belgrad, Serbia

 

 

copyright Aurelia Ardeleanca

copyright Aurelia Ardeleanca

În zodia vieţii mi s-a arătat că soarta ta nu este alături de acest bărbat afemeiat. Nu-l regreta pentru că n-ai de ce.
Dar el are făcute vrăji puternice şi nu ştiu dacă ai mai vrea să le desfac. Dacă crezi însă că merită, sună-mă ca să stabilim detaliile şedinţei magice.

 

 

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 

 

Contact: 0723.924.535

(Visited 383 times, 1 visits today)

One Reply to “Prietenul meu mă refuză şi nu mă mai iubeşte”

  1. Wero

    Din anul 2009 am numai probleme …atat de sanatate cat si in viata sentimentala. Sunt singura de multi ani si nu reusesc sa imi fac o relatie. Imi place de cineva f mult, dar el ma vede ca pe o amica f buna, sau cel putin asa mi-a dat de inteles. Si el desi a avut mai multe relatii s-au terminat destul de repede. Acum se pare ca are din nou pe altcineva…..Oare avem vreo sansa sa fim impreuna?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *