O echipă de la o televiziune din Rusia a filmat în pădurea Baciului cu vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Recent, o echipă de la o televiziune din Rusia a filmat în pădurea Baciului cu vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Pădurea Baciului, situată în inima Ardealului, este considerată de mulţi specialişti în paranormal drept una dintre cele mai misterioase zone oculte din România, unde se petrec lucruri stranii, iraţionale, supranaturale.

padurea-Baciului

Copyright foto Segra Media

Mulţi oameni care au trecut pe aici au declarat că au avut o teamă profundă şi că i-a trecut toţi fiorii, deşi nu s-a întâmplat nimic senzaţional cu ei. Dar teama care răzbate din legende şi-a pus adânc amprenta asupra stăriii lor.

Iubitorii de fenomene paranormale sunt atraşi de un asemenea loc, probabil un votrex. Nici ruşii nu au scăpat prilejul de a străbate pădurea Baciului şi au avut curajul chiar de a filma noaptea ritualuri făcute vrăjitoarea celebră de la noi, pentru o emisiune de paranormal a unui post celebru şi extrem de vizionat de televiziune din Federaţia Rusă.

Doamna Ardeleanca ne-a declarat că la un moment dat, cu toţii au tras o spaimă teribilă când s-a auzit un ţipăt lugubru care a sfâşiat parcă noaptea.

Aurelia-Ardeleanca

Copyright Aurelia Ardeleanca

Dar nu s-a petrecut nimic rău şi jurnaliştii ruşi au făcut haz de necaz şi au crezut că urmaşii lui Dracula bântuie prin preajma lor, că-i urmăreşte pentru a proteja faima locurilor.

Ruşii se aşteptau să vadă chiar OZN-uri, pentru că în zonă au fost reperate des, de-a lungul timpului. Nu au avut şansa, din păcate…

Contact vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca: 0723.924.535

(Visited 222 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *