Iubitul m-a părăsit dar mă caută ca nebunul zi de zi

Într-o zi, el şi-a deschis e-mail, era absent, iar eu i-am văzut un mesaj cu fotografii în care era iubitul meu care se săruta cu o blondă apetisantă. N-ar fi trebuit, dar l-am deschis.
Fotografii de grup, ei braț la braț… ea lipită de el. Doar fotografii turistice, nimic mai mult. Numai că la data la care au fost făcute era iubitul meu, teoretic.

Eram extrem de nervoasă, vă daţi seama! Simţeam cum gelozia mă cuprinde foarte puternic, prin toţi porii. De fapt, era mai degrabă o teamă de a fi trădată, un fapt pe care nu-l accept.
Timpul a trecut, trăim împreună, dar nu mai era ce-a fost, cel puţin din punctul meu de vedere. Apoi, el și-a pierdut slujba, atmosfera rămânea tensionată între noi, dar continuam să supravieţuim.

Trădarea lui era mereu în mintea mea şi nu-mi dădea pace o secundă… nu o puteam uita nicio formă.
Pentru ca, brusc el să mă lase baltă. S-a întors la familia lui din Paris și mă mai suna uneori. Într-o noapte, m-a contactat pe WhatsApp să-mi spună că-i era foarte dor de mine, că m-a trădat ca un laş şi că regreta amarnic totul.

Mă iubea? Pe contul lui de Facebook am dat peste el în fotografii vulgare cu fete. M-a scârbit. Doreşte să se căsătorească cu mine. Să fac pasul cu un asemenea om?
Nu înțeleg nimic, de ce s-a jucat cu mine? Și proiectele noastre? Mă gândesc s-o las baltă. Are farmece făcute?

Jeannine, Marsilia, Franţa

Copyright Aurelia Ardeleanca

Copyright Aurelia Ardeleanca

Are farmece făcute, da, aşa văd în cărţile mele şi este motivul pentru care se comportă ciudat cu tine, căci o femeie îl vrea cu orice preţ. Dar dacă şi tu doreşti asta, sună-mă să discutăm ce trebuie exact să faci că să rămâneţi împreună.

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Contact: 0723.924.535

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *