Interviu în exclusivitate cu vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Am convins-o cu greu pe celebra vrăjitoare Aurelia Ardeleanca să ne dezvăluie o parte din secretele sale, pe care publicul cu siguranţă vrea să le cunoască. Ca orice vrăjitoare renumită însă, îşi păstrează secretele artei sale şi misterele puterii cu care ajută oamenii sărmani, dornici de a ieşi cât mai repede din probleme.
Practică magaia albă. S-a pus în slujba Binelui, pe care îl apără cu tărie şi pentru care luptă necontenit, cu mijloacele sale specifice. A acceptat până la urmă să puncteze o parte din aspectele importante ale activităţii sale deosebite, care aduce alinare şi speranţe pentru atât de mulţi oameni.

Spuneţi-ne câte ceva despre harul dvs., atât cât puteţi să dezvăluiţi publicului avid de a cunoaşte tainele magiei adevărate.
Înainte de toate, ţin să urez tuturor persoanelor care vor citi acest interviu şi care desigur iubesc magia, să aibă încredere în sine şi în aproapele său, în dragoste. Să găsească liniştea sufletească, iar dacă nu poate de unul singur, să apeleze la harul meu. Menirea mea este aceea de a-i ajuta! Să nu uite asta!!
Apoi, desigur nu trebuie să-şi piardă niciodată încrederea în sine şi în bunul Dumnezeu, cel care ne ocroteşte cu puterea Lui pe toţi.
Binecuvântarea darului de a face bine o am de la Dumnezeu, iar puterile şi descântecele le-am moştenit de la bunica mea, plină de har şi talentată în practicarea magiei.
La vârsta de 11 ani, am fost botezată de 9 tămăduitoare pe un loc sfânt. Acolo mi s-au conferit puteri nebănuite de a dezlega binele de rău!!!!
Şi când v-aţi dat seama că deţineţi acest har cu adevărat?
Darul meu de a face bine a fost descoperit chiar de către bunica mea, când la vârsta de 9 ani am descântat pentru prima dată, împreună cu ea, un blestem.
Atunci când o persoană apelează la dvs., cum descoperiţi ce afecţiune are? Farmece, blesteme?
Harul meu mă ajută de a vizualiza soarta omului prin cărţile de tarot. L-am căpătat de la bunica, repet. Destinul lui mi se deschide dintr-o dată, ca o carte şi văd clar dacă persoana din faţa mea este influenţată de farmece sau dacă soarta sa este aşa cum este de la Dumnezeu.
Toţi cei care apelează la dvs. au farmece făcute?

Nu, nu toţi cei care apelează la mine au farmece făcute. Dar unii au o soartă predestinată. Iar liberul arbitru, care de asemenea ne-a fost încredinţat de la naştere, poate să ne ajute să ne achităm în mai bine. Totul este să ai o bună îndrumare în a conştientiza adevăratele lor probleme şi modul în care ar putea să le afecteze viaţa în mod dramatic.
Din surse sigure ştim că la serviciile dvs. apelează mari personalităţi ale ţării. Puteţi să ne daţi, vă rog, câteva exemple?
Din păcate, nu pot face acest lucru. Orice persoană, atât din înalta societate cât şi oameni de rând sunt trataţi în mod egal de mine. Ea beneficiază de o totală confidenţialitate!
Spuneţi-ne ceva despre activitatea dvs. diversă din domeniul magiei.
Lucrez prin magia albă şi prin puterea dumnezeiască. Sunt singura tămăduitoare acceptată de Biserică. Am fost premiată la numeroase congrese de magie albă care s-au ţinut în Rusia, India, Spania, Germania etc. pentru meritele mele deosebite de a dezlega cele mai puternice farmece şi blesteme, chiar şi cele care păreau fără leac pentru multe vrăjitoare recunoscute în ţările lor. Am fost catalogată drept cea mai puternică tămăduitoare datorită capacităţilor mele paranormale, căci pot vizualiza aura chiar şi de la distanţă, soarta omului, eşecurile şi împlinirile sale citind în cărţile de tarot. Ghicesc aura şi de la telefon. Puterile mele practic nu au graniţe!

Copyright Aurelia Ardeleanca

Copyright Aurelia Ardeleanca

Multe persoane au rămas extrem de mulţumite pentru că le-aţi rezolvat cazurile…
Aşa este. Rezolv cazuri simple, cum ar fi cele legate de o despărţire temporară şi unele complicate, legate de blesteme, farmece, lucruri necurate, purific trupul şi sufletul, vindec bolile de piele, ca psoriazis, epilepsia, beţia şi dependenţa de vicii, descânt pentru dragoste, reuşită în afaceri şi la examene.
Care consideraţi că este rolul magiei albe?
Una din numeroasele aplicaţii ale magiei albe este inevitabil domeniul protecţiei în toate dimensiunile.
Magia albă poate să ajute de a vă proteja de relele făcute de alte magii, cum ar fi magia neagră sau cea roşie, care vă vor răul. Totodată ea vă va putea asigura protecţia spiritual şi psihologică.
De aceea aţi ales-o?
Evident, nu sunt una dintre acele persoane menită de a face rău. Dacă nu pot, atunci stau de o parte, dar experienţa căpătată până acum cred că mă îndreptăţeşte să spun că că am venit pe lume pentru a face bine oamenilor.
Da, pentru că foarte mulţi oameni vă recunosc meritele şi faptul că i-aţi ajutat în momente de răstrişte…
Am rezolvat multe cazuri complexe, este perfect adevărat. Magia m-a ajutat! Protecţia individului este extrem de importantă. Ritualurile de magie albă efectuate de mine deşi sunt foarte complexe, dau întotdeauna rezultate.
Contra cui este eficace magia albă de protecţie?
Magia albă este eficace contra majorităţii atacurilor care vin din partea altor vrăjitoare dornice de a-şi satisface cu orice preţ clienţii. Iar unele atacuri sunt chiar foarte dure, trebuie să recunosc!!!
Dacă înţeleg bine, executaţi un fel de vânătoare..
Da, se poate spune şi aşa. De fapt, prin ritualurile mele de protecţie nu fac altceva decât să vânez energiile negative la care sunt supuşi clienţii mei.
De ce se vorbeşte despre „secrete” în magia albă?
Magia albă este o disciplină adesea necunoscută şi care poate crea uşor confuzie. Din acest motiv, ca în multe ştiiinţe oculte, se poate vorbi despre „secrete”. Magia albă este capabilă de a ajunge la rezultate bune repede şi în multe domenii, dar ea nu poate fi utilizată pentru o răzbunare, de pildă. Nu acesta este scopul său! Magia albă îşi propune mereu de a face bine şi eu tocmai asta urmăresc.

 

 

Interviu realizat de Marian Deaconu

Contact: 0723.924535

(Visited 201 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *