Căsnicia mea se destramă încet dar sigur

Trec prin clipe destul de delicate şi dificile cu cel de-al treilea soţ al meu, un afemeiat notoriu. Adevărul este că am trăit la început o iubire pasională cu el, dar acum s-a sfârşit lamentabil. Din vina lui!

Nu mă mai iubeşte şi căsnicia noastră nu mai are multe zile, din păcate. Sunt supărată şi simt că iar trebuie să o iau de la capăt dar parcă nu mai am forţă şi nici chef.

Mă văd însă cu primul meu soţ, care s-a reîndrăgostit subit de mine nebuneşte şi suntem ca doi adolescenţi în febra pasiunii mistuitoare. Suferă când nu mă vede, la fel şi eu. Dar am multe probleme cu banii, ghinioane şi eşecuri pe toate planurile.

Ce să fac? Mi s-au făcut vrăji? Cineva mi-a zis că sunt fermecată cu magie neagră să-mi meargă prost. Oare ? Ce să fac exact ca să fiu şi eu fericită ?

 

 

                                                 Rafaella, Florenţa, Italia

 

 

 

Copyright Aurelia Ardeleanca

 

 

Pentru a te putea scăpa de acest bărbat, care nu te iubeşte şi nu este jumătatea ta, este foarte indicat să vii la mine să-ţi fac descântece şi ritualuri speciale, numai de mine cunoscute. Sună-mă pentru a stabili o şedinţă la unul din cabinetele mele.

 

 

                                             Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 

 

Contact: 0723.924.535

(Visited 308 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *