Aventura cu un bărbat mai tânăr m-a costat prea mult

Sunt căsătorită de la vârsta de 24 de ani cu un bărbat pe care îl iubesc şi fără de care nu aş putea trăi… Am doi copii foarte frumoşi şi cuminţi.
Cu toate astea, în urmă cu câteva luni a intervenit o schimbare în viaţa mea cam monotonă. Am cunoscut un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât mine, cu care m-am întâlnit de ai multe ori dar ne-am limitat doar la săruturi tandre, la îmbrăţişări şi mângâieri.

Mă simt enorm atrasă de acest om. Şi el este căsătorit, are un băiat şi vrea să-şi păstreze cuplul, din păcate. Dar mă iubeşte sincer şi mă vrea!!!
Mi-a spus că pentru el, diferenţa de vârstă nu contează (şi-l cred). Este adevărat că arăt mai tânără decât cei 40 de ani ai mei, dar nu ştiu ce să fac ca să dureze această relaţie. Deja m-am complicat foarte tare.

El mă face să întineresc, îmi aduce zâmbetul pe buze. Simt că renasc. Este colosal pentru o femeie.
Până acum, nu mi-a înşelat niciodată soţul (deşi am avut multe ocazii). Acest bărbat mă excită fantastic şi credeţi-mă, suntem pe aceeaşi lungime de undă, aşa simt. Are o mare experienţă în dragoste şi ştie perfect să mă seducă. Mă tentează… Tare mult!!!

Dar uneori, mi-e foarte teamă să risc. Suntem discreţi, însă nu se ştie niciodată. Vrem să profităm de o aventură, să avem o experienţă toridă şi interesantă, să ne dăruim plăcerii. Cu el, simt că pot să fac absolut orice.

În schimb, soţul meu mă inhibează de nenumărate ori, nu ştiu de ce. Parcă m-ar urî!!! Cei doi sunt diferiţi, asta este clar.
Ah, dacă ar fi fost divorţat… Sau eu… Nu ştiu, fabulez şi eu. Îl iubesc, însă diferit. Sau mă simt doar atrasă de el? Am nevoie de această bulă de oxigen şi de sentimentul de tinereţe pe care mi-l oferă.

Şi care femeie nu simte aşa la un moment dat? Mă simt mai frumoasă, am slăbit 5 kg, vibrez, zâmbesc, trăiesc intens fiecare clipă. Soţul meu mă găseşte dintr-o dată mai seducătoare şi eu sunt mai drăgăstoasă cu el pentru a nu-şi da seama.

Sunt terminată, pentru că am lipsit câteva zile de acasă, am lăsat totul baltă pentru el. Sunt nebună…
Instinctul mă împinge spre păcat, în timp ce logica mă reţine. Sunt prizonieră parcă între două lumi. Dar voi face pasul, mi se pare clar: mă voi dărui acestui om, cu orice preţ. Poate că merită… da, îl voi înşela pe soţul meu!!!!!

Ideea mă tulbură enorm. Mi-e teamă să nu rămân gravidă cu el şi atunci, totul să se prbăuşească. Dar suferinţa şi dragostea merg mână în mână, nu? Dumnezeule, ce mă fac? Sunt incapabilă să-i spun “nu” amantului meu. Poate că ar fi bine să nu-mi fac atâtea griji, să fiu o femeie fără scrupule. Nu sunt, scuzaţi-mă.

Am şi eu sentimentele mele, dorinţele mele şi ador să-mi trăiesc viaţa. Să am un amant, ca orice femeie care se respectă. Cred că el mi-a făcut totuşi farmece, pentru că nu mai sunt eu, m-am schimbat enorm şi mint cu neruşinare.
Am vrăji făcute cu adevărat? Voi rămâne cu acest bărbat?

Nella Ioana, Berna

Copyright Aurelia Ardeleanca

Copyright Aurelia Ardeleanca

Mulţumesc pentru rândurile pe care mi le-ai adresat. Am deschis cărţile mele de tarot, cu care nu greşesc niciodată. Da, pot să-ţi spun cu certitudine că acest bărbat, pe care îl iubeşti foarte tare, ţi-a făcut vrăji, de care însă te pot scăpa fără probleme.
Sună-mă şi te voi ajuta negreşit. Am leacuri.

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Contact: 0722.778893, 0744.123509, 0769.360953, 021.6683410

(Visited 203 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *