Credeţi că oare voi rămâne cu prietenul meu ?

De doi ani şi jumătate m-am mutat la prietenul meu. El a încercat deja de câteva ori să pună capăt relaţiei noastre din cauza caracterului meu infect, după cum s-a exprimat în repetate rânduri.
Sunt chiar o femeie rea? I-a făcut cineva farmece ca să vrea să mă înlăture? Nu-l înţeleg. Îl iubesc mult şi doresc din tot sufletul să rămânem împreună. Dar el este dificil sau eu?

 

 

Gill, Manchester, Marea Britanie

copyright Aurelia Ardeleanca

copyright Aurelia Ardeleanca

 
La deschiderea zodiei de tarot pe fotografia voastră mi s-a arătat că el nu are farmece făcute. Totul se datorează neînţelegerilor dintre voi, atât.
Poate că ar trebui să fii puţin mai tolerantă şi înţelegătoare cu acest bărbat care te iubeşte, dar în felul lui. Poate că şi el ar putea avea dreptate…
Pot însă să-şi fac un ritual de protecţie şi să-ţi dau un talisman care să vă aducă noroc în amor.

 

 

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Contact: 0723.924.535

 

(Visited 487 times, 1 visits today)

11 Replies to “Credeţi că oare voi rămâne cu prietenul meu ?”

 1. Raisa

  Buna seara ,doamna Aurelia .spuneti-mi va rog daca am ceva făcut sau daca mama logodnicului meu a făcut ceva ,ne certam de la un timp foarte mult iar el mereu pleacă de acasă la mama lui si mereu se desparte de mine .multumesc frumos .

  Reply
 2. Bud Ionut vasile

  Nu știu ce sa mai fac soția vrea sa divorțeze cu ori ce preț de mine

  Reply
 3. Pascu ioana

  Am o problema..de o luna intalnit un baiat Victor manda se cheama si el doar sa folosit de mine eu il iubesc si nu stiu daca am ramas insarcinata sau nu cu el ptr acuma 2 zile aam facut dragoste si a lasat in mine si ciudat ca nu ma mai bagat in seama ..ce trebuie sa fac sa il aduc inapoi..sa il fac sa planga de suferunta dupa mine..si sa simnta ceea ce simnt eu ptr el..il iubesc nebuneste ..nu mi sa mai intamplat pana sa dau de el..ce ma fac…te rog raspundemi prin mesaj..

  Reply
 4. Iustina

  Buna doamna am o problema cu iubitul meu mai tot timpul de la o vreme ne certam el a ramas in oras eu am ajuns in iasi studenta el e din buzau si acum in seara de craciun ne am certat rau si mi a dat papuci ce ar trebui sa fac? Sa va sun nu stiu daca ma costa ca nu am bani sunt studenta la inceput de an si sunt intr o cumpana urata si delicata korowchi_yustin@yahoo.com este id meu daca vreti sa ma contactati de curand am terminat liceul de nevazatori din buzau iar el Stefan era coleg cu mine va rog indrumatima si ajutatima sunt cu baiatul asta sau eram de 3 ani sufar enorm donul fie cu dumneavoastra

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *